Upravni odjel za gospodarstvo i fondove Europske unije

Projekt ZAŽELI ZA VELIKU GORICU

Opis projekta

Cilj projekt je povećati socijalnu uključenost i prevenciju institucionalizacije starijih osoba i osoba s invaliditetom osiguravanjem dugotrajne skrbi kroz pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu za 60 starijih osoba i osoba s invaliditetom na području Velike Gorice.

Projekt se provodi i financira kroz Europski socijalni fond plus, Program učinkoviti ljudski potencijali 2021-2027., ZAŽELI – prevencija institucionalizacije, broj poziva: SF.3.4.11.01.

Projekt će se provoditi 36 mjeseci. Prva 2 mjeseca su predviđena za formiranje projektnog vodstva, objavu javnog poziva za iskaz interesa za uključivanje u aktivnosti, nabavu paketa, održavanje konferencije, zapošljavanje pružatelja usluge potpore i podrške. Naredna 33 mjeseca provodit će se usluga potpore i podrške, te zadnji mjesec provedbe projekta za izradu završnih izvještaja i završavanje projekta.

Ukupan budžet projekta: 495.000,00 EUR

Trajanje projekta:
36 mjeseci, ugovor je potpisan 20.12.2023. godine

Koordinator:
Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica

Partneri: 

  • Grad Velika Gorica
  • Zagrebačka županija

Više o projektu na https://www.ckvg.hr

U okviru projekta, raspisan je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Zaželi za Veliku Goricu“.
Sve informacije oko javnog poziva, potrebna dokumentacija, rokovi i uvjeti  za prijavu, te kontakt podaci u vezi javnog poziva, nalaze se na internet stranici Gradskog društva Crvenog križa Velika Gorica https://www.ckvg.hr/za-iskaz-interesa-za-sudjelovanje-u-projektu-zazeli-za-veliku-goricu/