Upravni odjel za gospodarstvo i fondove Europske unije

Projekt ZAŽELI IV

Opis projekta

Projekt ima za cilj poboljšati kvalitetu života starijim i nemoćnim osobama (ukupno za 72 osobe) kroz tri godine. Glavne aktivnosti uključuju zapošljavanje 12 pružatelja usluga za obavljanje raznih aktivnosti kao što su organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, nabava i podjela paketa kućanskih i higijenskih potrepština, nabava lijekova, organiziranje pranja i glačanja, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Osim toga, tim za upravljanje projektom brinut će se o administraciji i upravljanju projektom, te praćenjem kontrole izvršenih usluga.

Zaželi 4 provodit će se 3 godine, biti će zaposleno 12 osoba koje će pružati usluge pomoći u kući za 72 krajnja korisnika.

Projekt se provodi i financira kroz Europski socijalni fond plus, Program učinkoviti ljudski potencijali 2021-2027., ZAŽELI – prevencija institucionalizacije, broj poziva: SF.3.4.11.01.

Ukupan budžet projekta: 612.000,00 €

Trajanje projekta: 36 mjeseci, od 1. ožujka 2024.

Nositelj projekta: Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Sveti Ivan Zelina

Partneri:

  • Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Sveti Ivan Zelina
  • Grad Sveti Ivan Zelina
  • Zagrebačka županija
  • Općina Bedenica

Više o projektu na: https://www.crveni-kriz-zelina.hr/

U okviru projekta „Zaželi IV“, objavljeni su:

  • Javni poziv za iskaz interesa krajnjih korisnika projekta „Zaželi IV“

Sve informacije oko sudjelovanja na javnom pozivu, nalaze se na Internet stranici Gradskog društva Crvenog križa Sveti Ivan Zelina: https://www.crveni-kriz-zelina.hr/2024/03/05/zazeli-iv-javni-poziv-za-iskaz-interesa-krajnjih-korisnika-projekta-zazeli-iv/

  • Javni poziv za zapošljavanje – natječaj za radno mjesto pomoćnik/pomoćnica u kući.

Sve informacije oko javnog natječaja, potrebna dokumentacija, rokovi i uvjeti  za prijavu, te kontakt podaci u vezi javnog natječaja, nalaze se na internet stranici Gradskog društva Crvenog križa Sveti Ivan Zelina: https://www.crveni-kriz-zelina.hr/2024/03/04/zazeli-iv-javni-poziv-za-zaposljavanje/