Upravni odjel za gospodarstvo i fondove Europske unije

Projekt UVIJEK UZ VAS

Opis projekta

Projekt ima za cilj poboljšati kvalitetu života starijim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom koji imaju teškoće brinuti se o sebi i svojem domaćinstvu uslijed poodmakle dobi i raznih zdravstvenih teškoća kroz pružanje sveobuhvatne podrške.

Glavne aktivnosti uključuju zapošljavanje osoblja za obavljanje raznih aktivnosti kao što su kućanski poslovi, briga o osobnoj higijeni, priprema obroka te nabava i distribucija osnovnih potrepština. Projekt se fokusira na sustavno praćenje i kontrolu pruženih usluga kako bi se osigurala visoka kvaliteta podrške. Osim toga, tim za upravljanje projektom brine se o administraciji, financijskom planiranju i komunikaciji s ciljnom skupinom i zajednicom kako bi se postigao pun kapacitet projekta.

Kroz projekt će se zaposliti 6 pomoćnika/ca u kući koji će brinuti o 36 osoba starijih od 65 godina ili odraslih osoba s invaliditetom.

Projekt se provodi i financira kroz Europski socijalni fond plus, Program učinkoviti ljudski potencijali 2021-2027., ZAŽELI – prevencija institucionalizacije, broj poziva: SF.3.4.11.01.

Ukupan budžet projekta: 297.000,00 €

Trajanje projekta: od 15.12.2023. do 15.12.2026.

Koordinator: Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Ivanić-Grad

Partneri:

  • Zagrebačka županija
  • Grad Ivanić-Grad
  • Općina Kloštar Ivanić
  • Općina Križ

Više o projektu na: https://crvenikriz-ivanic.hr

U okviru projekta „Zaželi - Uvijek uz Vas“, objavljeni su:

  • Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu Zaželi “UVIJEK UZ VAS”

Sve informacije oko sudjelovanja na javnom pozivu , nalaze se na Internet stranici Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad: https://crvenikriz-ivanic.hr/javni-poziv-za-iskaz-interesa-za-sudjelovanje-u-projektu-zazeli-uvijek-uz-vas/

  • Javni natječaj za posao pomoćnik/pomoćnica u kući.

Sve informacije oko javnog natječaja, potrebna dokumentacija, rokovi i uvjeti  za prijavu, te kontakt podaci u vezi javnog natječaja, nalaze se na internet stranici Gradskog društva Crvenog križa Ivanić- Grad: https://crvenikriz-ivanic.hr/javni-natjecaj-za-posao-zazeli-uvijek-uz-vas/

 

Otvoren je novi natječaj za zapošljavanje pomoćnika/pomoćnice u kući. Za sve informacije molimo pogledati na Internet stranicu Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad:

https://crvenikriz-ivanic.hr/javni-natjecaj-za-posao-zazeli-uvijek-uz-vas-2/