Nedjelja – izvješće o broju oboljelih do 11 h

20 novih slučajeva COVID-19

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do nedjelje, 30.08.2020. do 11:00 sati evidentirano je 449 osoba kojoj je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o 20 osoba više. Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 152 slučaja. Do sada je ukupno izliječeno 286 osoba, a 11 ih je preminulo.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – po jedan novi slučaj u Ispostavi Samobor za područje Samobora i Svete Nedelje, te Ispostavi Ivanić-Grad, 5 novih slučajeva u Ispostavi Zaprešić, po 6 novih slučajeva u ispostavama Velika Gorica i Dugo Selo

Sljedeće informacije bit će objavljene u ponedjeljak, 31.08.2020. oko 11:00 sati na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr čim ih zaprimimo od strane Županijskog zavoda za javno zdravstvo.