Nedjelja – izvješće o broju oboljelih do 11 h

Jedan novi slučaj COVID-19

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do nedjelje, 21.06.2020. do 11:00 sati evidentirano je 136 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o jednoj osobi više. Do sada je ukupno izliječeno 125 osoba, a četiri su preminule.

S današnjim danom Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije izdaje PREPORUKU svim domovima za starije i nemoćne osobe, pružateljima socijalnih usluga kao i udomiteljima da do daljnjega zabrane posjete. Ujedno se preporuča najstrože pridržavanje higijensko-epidemioloških mjera koje su propisane od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

Sljedeće informacije bit će objavljene na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr kad dođe do promjene epidemiološke slike na području Zagrebačke županije.