935.695 eura za programe u sportu

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije objavila je Javni poziv za podnošenje prijava programa za uvrštenje u Program javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2024. godini za što je u projekciji proračuna predviđeno 935.695 eura. Prijedlozi programa zaprimaju se do 11. prosinca 2023. godine.

Sredstva će se dodjeljivati za organizaciju međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi, skrb o perspektivnim sportašima, školovanje kadrova za rad u sportu, međunarodna natjecanja, treninge i natjecanja sportaša (županijski savezi), ali i funkcioniranje županijskog sustava sporta.

Pravo podnošenja programa imaju pravne osobe sa sjedištem/ prebivalištem u Zagrebačkoj županiji, a koje temeljem Zakona o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i članice su Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 098/314-370 ili slanjem upita na e-mail adresu: sport@sport-zagrebacke-zupanije.hr.