Nagradni foto-natječaj „Photo Zagreb County“

Drugu godinu za redom Turistička zajednica Zagrebačke županije raspisala je natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom „Photo Zagreb County“. Natječaj, koji će trajati od 15. ožujka do 4. svibnja 2022. godine, namijenjen je svima koji se bave fotografijom, bili oni profesionalci ili amateri.

Ovim natječajem želi se prikazati i promovirati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija i dr., te potaknuti umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima Zagrebačke županije.

Uvjet je da fotografije budu snimljene na području Zagrebačke županije u periodu od 2018. do 2022. godine, a teme mogu biti od aktivnog boravka u prirodi, manifestacija, kulturno-povijesnih znamenitosti, tradicije pa do ruralnih motiva i eno-gastro doživljaja.

Najboljih 10 fotografija po ocjeni stručnog žirija javnosti će se predstaviti na izložbi, a Turistička zajednica Zagrebačke županije koristit će ih u svrhu promocije destinacije. Također, za najbolje su osigurane nagrade, među kojima i poklon bonovi za trgovine u sklopu Designer Outlet Croatia centra.

Više o samom natječaju možete saznati ovdje.