Traže se još 3 pomoćnika u nastavi u školama u Bistri i Zaprešiću

U školama na području Zagrebačke županije u tekućoj školskoj godini u sklopu projekta „Prsten potpore IV“ zaposlena su 184 pomoćnika u nastavi i 1 stručni komunikacijski posrednik. S obzirom na potrebe, ponovno su otvoreni natječaji za zapošljavanje, a sada se traže tri pomoćnika u nastavi. Prijave se podnose školama i to:

  • OŠ Bistra gdje se traže 2 pomoćnika u nastavi za rad 22 sata tjedno, a natječaj je otvoren do srijede, 9. veljače 2022.
  • SŠ Ban Josip Jelačić, Zaprešić gdje se traži 1 pomoćnik u nastavi, za rad 30 sati tjedno, a natječaj je otvoren do srijede, 9. veljače 2022.

Na natječaj se mogu javiti punoljetni hrvatski državljani koji imaju završeno najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, protiv kojih nije pokrenut kazneni postupak, a detalji o natječajima dostupni su klikom na svaku školu.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate koji zadovoljavaju uvjete natječaja, imaju afinitet prema djeci s teškoćama u razvoju, otvoreni su i odgovorni da se prijave na natječaje škola.

Inače, projekt „Prsten potpore“ u Zagrebačkoj županiji provodi se sedmu godinu zaredom i omogućava učenicima s teškoćama u razvoju da uz potporu pomoćnika sudjeluju u svim odgojno-obrazovnim aktivnostima, kako u redovnoj nastavi tako i u izvannastavnim aktivnostima te se razvijaju u skladu sa svojim mogućnostima. 

Ukupna vrijednost projekta je 8,2 milijuna kuna od čega je 7 milijuna kuna osigurano iz Europskog socijalnog fonda, a ostatak u iznosu od 1,2 milijuna kuna financira se sredstvima proračuna Zagrebačke županije.