Velik uspjeh županijskih DVD-ova na državnoj smotri

Četiri ekipe plasirale se na međunarodno natjecanje

Ekipe Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije postigle su sjajne rezultate na 8. Državnom natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske koje se prošlog vikenda održavalo na varaždinskom stadionu Sloboda.

U jakoj konkurenciji od ukupno 203 natjecateljska odjeljenja i 2030 natjecatelja, postrojbe s područja Zagrebačke županije ostvarile su najuvjerljivije pobjede u muškoj A kategoriji. Tako je DVD Razljev osvojio 1. mjesto, DVD Andrilovec 2. mjesto, a 4. mjesto pripalo je DVD-u Deanovec. U ženskoj kategoriji A DVD-u Ribnica pripalo je 1. mjesto.

Zahvaljujući ovim izuzetnim rezultatima, koji svjedoče o spremnosti i kvaliteti županijskih vatrogasnih postrojbi, pobjedničke ekipe osigurale su nastup na Međunarodnom vatrogasnom natjecanju koje će se održati 2022. godine u slovenskom Celju.

Inače, 8. Državno natjecanje vatrogasaca organizirala je Hrvatska vatrogasna zajednica, uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, a s područja Zagrebačke županije sudjelovalo je ukupno 15 ekipa. Uz pobjedničke vatrogasne ekipe, iz Zagrebačke županije su na natjecanju sudjelovala i sljedeća vatrogasna odjeljenja: DVD Paukovec i DVD Bobovec u muškoj A kategoriji, DVD Bregana, DVD Strmec Bukevski i DVD Ribnica u muškoj B kategoriji, DVD Buševec, DVD Haganj i DVD Strmec Bukevski  u ženskoj A kategoriji te DVD Ribnica, DVD Novoselec i DVD Johovec, u ženskoj B kategoriji.

Iskrene čestitke našim pobjedničkim DVD-ima!

foto: Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije