Otvorene prijave na biciklijadu „Put bijele rode“

Nakon godinu dana pauze, Turistička zajednica općine Pisarovina, JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, Udruga Zdenčina 1562, uz tehničku podršku BK SLJEME, organiziraju 5. biciklijadu „Put bijele rode“ koja će se održati u subotu 25. rujna 2021. godine u 10:00 sati. Polazak biciklista bit će ispred Društvenog centra Zdenčina (Trg Stjepana Radića 1, Donja Zdenčina), a ruta u dužini od 18 kilometara završit će kod Zavičajnog muzeja u Donjoj Kupčini.

Ideja je da se ovom biciklijadom spoje dva sela s najvećim brojem roda u Zagrebačkoj županiji – Donju Zdenčinu i Donju Kupčinu te vožnjom kroz prekrasne predjele netaknute prirode, uz ornitološki rezervat Crnu Mlaku, podigne svijest o očuvanju prirode i važnosti uspostavljanja suglasja između čovjeka i prirode.

Staza je bez uspona i ne zahtijeva posebnu fizičku spremu, a kojom će se točno rutom ići saznajte OVDJE.

Za sudjelovanje na biciklijadi potrebno se prijaviti putem linka ili na e-mail: tzpisarovina@pisarovina.hr ili pak pozivom na telefon: 099/409-5514. Prijave se primaju do petka, 24.09.2021. do 12:00h, a prvih 100 prijavljenih dobiva majice!