Učimo od zadrugara – Kako napraviti snjegovića od čarapa?

Kakva bi to zima bila bez snjegovića! Iako nam ove zime još uvijek nije zapadao pravi snijeg, to ne znači da se ne možemo, naročito oni najmlađi, veseliti praveći snjegovića.

Snjegović se iz dvorišta i parkova preselio u toplinu naših domova, a umjesto od snijega tijelo mu zadrugari Učeničke zadruge KUPA  iz Osnovne škole „Vladimir Nazor“ iz Pisarovine prave od čarapa i riže.

Točne upute kako napraviti neodoljivog malog snjegovića koji se neće otopiti saznajte u videu „Kako napraviti snjegovića od čarapa?“.

Ovaj video nastavak je zanimljivih priča o tome što rade naši zadrugari pod mentorstvom svojih voditelja, a koje objavljujemo na županijskoj web-stranici i YouTube kanalu. Teme se razlikuju od izrade nakita, pečenja keramike i keksića do raznih rukotvorina – a mali kreativci možda i u vama probude želju da se okušate u izradi.

Inače, na području Zagrebačke županije u gotovo 40 učeničkih zadruga djeluje oko 3 tisuće zadrugara, a na ovakav način želimo promovirati njihov rad, trud i kreativnost.