200.000 kuna za razvoj pametnih gradova

Zagrebačka županija sufinancirat će s 200.000 kuna izradu Strategija i provedbu projekata razvoja pametnih gradova na području županije. Javni poziv za tu namjenu otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 22. studenoga 2019. godine.

Javni poziv raspisan je s ciljem povećanja konkurentnosti gospodarstva, razvoja poduzetništva, posebice u sektoru informacijsko-komunikacijske (IK) tehnologije te podizanju kvalitete života građana kroz unapređenje rada javne uprave korištenjem IK tehnologija.

Maksimalna visina iznosa bespovratne potpore po jednoj Strategiji pametnih gradova iznosi 45.000 kuna, a po projektu razvoja pametnih gradova 50.000 kuna.

Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje, potrebne izjave i prijavni obrasci nalaze se ovdje. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-420.

Prijava na natječaj vrši se elektronski, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom s naznakom „Prijava za sufinanciranje izrade Strategija i provedbe projekata razvoja pametnih gradova na području Zagrebačke županije u 2019. godini“ na vanjskom dijelu omotnice, na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju, Ulica grada Vukovara 72/VI, 10000 Zagreb.