17. Susret gospodarstvenika

četvrtak, 21. ožujka 2019. godine s početkom u 11:00 sati

Sedamnaestu godinu zaredom Zagrebačka županija organizira Susret gospodarstvenika kao mjesto dijaloga i povezivanja – što gospodarstvenika međusobno, što Županije kao javne uprave s krajnjim korisnicima svojih potpora i javnih politika. Susret okuplja i ugledne stručnjake iz sfere ekonomije i poduzetništva koji govore o najaktualnijim domaćim i svjetskim gospodarskim trendovima te daju vlastite analize i preporuke za bolje gospodarsko sutra.

Kada je o trendovima riječ, prva asocijacija je da živimo u vremenu u kojem se gospodarska slika svijeta mijenja zapanjujućom brzinom. Stoga će posebno zanimljivo biti saslušati prezentaciju Velimira Sriće, renomiranog ekonomista i sveučilišnog profesora, i Josipe Majić, mlade inovatorice prvog pametnog dijagnostičkog medvjedića i osnivačice tvrtke ID Guardian. Zajednička prezentacija „Dvije generacije – isto pitanje! Budućnost poduzetništva i izvori poslovnog uspjeha?“ pokušat će dati njihovo viđenje poslovanja budućnosti.

Već tradicionalno, prisutnima će se obratiti i ekonomski stručnjak Mladen Vedriš koji će se u svojoj prezentaciji „Hrvatska ekonomija nakon krize i… prije moguće recesije“ koncentrirati na dosege i mogućnosti hrvatskog gospodarstva te dati vlastite prognoze za budućnost. Također, gospodarstvenici će dobiti sve potrebne informacije o natječajima za bespovratne potpore iz područja gospodarstva i poljoprivrede koje Zagrebačka županija raspisuje u 2019. godini.

17. Susret gospodarstvenika Zagrebačke županije održat će se u četvrtak, 21. ožujka 2019. godine u hotelu „International“ (Miramarska 24, Zagreb) s početkom u 11:00 sati