Želite izlagati na manifestaciji „Martin je u Zagrebu“?

Zagrebačka županija i ove godine sudjeluje na manifestaciji „Martin je u Zagrebu“ koja se održava od 05. do 11. studenoga 2018. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Pozivaju se svi zainteresirani izlagači s područja Zagrebačke županije koji se žele predstaviti na manifestaciji da dostave svoju prijavu najkasnije do utorka 30. listopada 2018. ispunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi ovdje.

Prijavnice se dostavljaju na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb, ili skenirano na e-mail: e.racki@zagrebacka-zupanija.hr.

Broj izlagačkih mjesta je ograničen s obzirom da Zagrebačka županija planira zakupiti ukupno 15 drvenih kućica te je predviđeno da svaki izlagač ima mogućnost besplatno koristiti prostor pola izlagačke kućice.

Zahtjevi će se obrađivati prema vremenu zaprimanja dok se ne popuni predviđeni broj kućica koje Zagrebačka županija ove godine planira zakupiti, a po isteku roka za prijavu svim izlagačima će se dostaviti pismena obavijest o prihvaćanju njihove prijave i detaljne upute vezane uz održavanje manifestacije.