Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba

U tijeku su prijave izlagača!

Zagrebačka županija i Grad Zagreb i ove godine organiziraju, šesnaesti put zaredom, izložbeno-prodajnu manifestaciju „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ koja će se održati 19. i 20. listopada 2018. godine u velikom šatoru na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače s područja Zagrebačke županije koji se žele besplatno predstaviti sa svojim proizvodima na sajmu da se prijave najkasnije do 5. listopada 2018. godine ispunjavanjem prijavnog obrasca koja se nalazi ovdje.

Prijavnice se šalju na adresu: ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb, putem faxa na 01/ 6009-474 ili skenirano na e-mail adresu: g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr. Broj izlagačkih mjesta je ograničen.

Po isteku roka za prijavu, sve izlagače ćemo pismeno obavijestiti o prihvaćanju njihove prijave te dati detaljne upute vezane uz održavanje samog sajma.

Inače, Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).