U tijeku su prijave za 7. Izložbu bučinog ulja SZ Hrvatske

U tijeku su prijave za 7. Izložbu bučinog ulja Sjeverozapadne Hrvatske koju zajednički organiziraju Zagrebačka, Varaždinska i Krapinsko-zagorska županija. Izložba će se održati 14. listopada 2017. godine u Ivanić-Gradu, a svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti za sudjelovanje do petka, 19. svibnja 2017. godine.

Zagrebačka županija domaćin je ove izložbe kojom se nastoji, kao i prijašnjih godina, prezentirati i popularizirati bučino ulje. Također, izložbom se nastavlja sustavno i trajno podizanje svijesti kako proizvođača, tako i potrošača o važnosti zdrave prehrane i domaće proizvodnje.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane proizvođače s područja Zagrebačke županije da se prijave na 7. Izložbu bučinog ulja Sjeverozapadne Hrvatske, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi i ocjenjivanju bučinog ulja nalazi se ovdje. Ispunjeni prijavni obrazac treba se dostaviti najkasnije do petka, 19. svibnja 2017. godine u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb ili na e-mail: g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr.

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje održat će se u srijedu, 24. svibnja 2017. godine od 8 do 10 sati u prostorijama Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, soba 34, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb.

Dostavlja se 1x0,25 litara i 1x0,50 litara ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije na broj telefona: 01/6009-416.