Osigurajte si besplatan izložbeni prostor na sajmu u Vrbovcu

Zagrebačka županija jedan je od organizatora sajma poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta „Otvorene dveri“ koji će se od 12. do 14. svibnja 2017. godine održavati u gradu Vrbovcu.

Na sajmu se očekuje velik broj izlagača, a za sve njih sajam će imati i edukativni karakter jer je planiran čitav niz okruglih stolova, panela i stručnih predavanja na kojima će se sudionicima sajma pokušati pomoći u njihovom poslovanju. Također, za izlagače i posjetitelje planiran je i bogat zabavni te kulturno-umjetnički program za vrijeme trodnevnog održavanja sajma.

Zagrebačka županija je za izlagače koji imaju sjedište na području županije osigurala besplatan prostor za izlaganje na ukupnoj površini od 1000 m². Maksimalan besplatni prostor po pojedinom izlagaču iznosi 10 m² te je prosječna veličina štanda na sajmu 2x1 m, a ukoliko netko od izlagača ima potrebu za većim izložbenim prostorom, cijena 1 m² dodatnog izložbenog prostora naplaćuje se od 80 do 150 kuna – ovisno o mjestu na prostoru sajma.

Molimo sve zainteresirane izlagače da što prije popune i pošalju ispunjenu prijavnicu na e-mail: uog@zagrebacka-zupanija.hr kako bi na vrijeme osigurali svoj besplatan prostor za izlaganje na sajmu. Prostor za besplatno izlaganje poljoprivrednika, gospodarstvenika i obrtnika popunjavat će se redoslijedom prijava, odnosno do maksimalnog iskorištenja 1000 m².

Više o sajmu „Otvorene dveri“ u Vrbovcu možete saznati ovdje.

Inače, pored Zagrebačke županije u organizaciju sajma uključeni su i Bjelovarsko-bilogorska te Koprivničko-križevačka županija, gradovi Zagreb i Vrbovec, Obrtnička komora Zagreb, Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb te Turistička zajednica Zagrebačke županije.