Konačna lista za stipendije za 2016./2017.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Zagrebačke županije, na sjednici održanoj 14. prosinca 2016. godine, donijelo je Odluku o dodjeli stipendija Zagrebačke županije za školsku godinu 2016./2017. za učenike i studente.

Prema Odluci dodijelit će se 30 stipendija za učenike i 20 stipendija za studente.

Od ukupno 30 stipendija za učenike dodijelit će se:
A) učenicima prema kriteriju izvrsnosti 10 stipendija, od toga do 3 stipendije za zanimanja glazbenog smjera
B) učenicima prema socijalnom kriteriju 20 stipendija, od čega 8 stipendija za deficitarna zanimanja: pediker, kuhar, slastičar, elektroinstalater, elektromehaničar, strojobravar, bravar, limar, alatničar, tokar, tapetar, stolar, instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater, plinoinstalater, mesar, kemijski čistač, fasader, staklar, krojač, galanterist, elektroničar-mehaničar, armirač, tesar, monter suhe gradnje, zidar, pekar, podopolagač, zlatar, krovopokrivač i izolater

Od ukupno 20 studentskih stipendija dodijelit će se:
A) studentima prema kriteriju izvrsnosti 10 stipendija, od toga 3 stipendije za zanimanja glazbenog smjera
B) studentima prema socijalnom kriteriju 10 stipendija.

Konačnu listu za dodjelu stipendija Zagrebačke županije možete vidjeti ovdje.

Odgovori na zaprimljene prigovore na privremenu listu stipendista bit će poslani pismenim putem svakom od podnositelja prigovora.

Svečanost potpisivanja Ugovora o stipendiranju Zagrebačke županije za školsku godinu 2016./2017. održat će se u četvrtak, 22. prosinca 2016. godine u hotelu „International“ (Zagreb, Miramarska cesta 24) s početkom u 10:00 sati.