Hrvatska zajednica županija objavila poziv za sudjelovanje na fokus grupi o DEAR pristupu

Hrvatska zajednica županija u sklopu projekta Ladder organizira fokus grupu o DEAR (Development Education & Awareness Raising) pristupu koja će biti održana u petak, 9. rujna 2016. godine u Karlovcu.

Cilj ove aktivnost je kroz diskusiju s osobama koji su upoznati s DEAR pristupom dobiti povratne informacije o tome kako ga poboljšati na nacionalnoj i lokalnoj razini, koje su preporuke kako bi DEAR bio što bolje uklopljen u nacionalni kontekst te prikazati neke primjere dobre prakse po pitanju projekata koji su usmjereni na osvještavanje javnosti o globalnim razvojnim temama i promicanje obrazovanja za razvoj.

U fokus grupi će sudjelovati osobe koje su na različite načine već upoznate sa DEAR pristupom – sudionici i treneri lokalnih treninga, građani novinari, osobe koje su prijavljivale svoje projekte na javni poziv za sufinanciranje mikroprojekata temeljenih na spomenutom pristupu, ali i svi oni koji su se već susreli sa spomenutim pristupom.

Moderatorica fokus grupe bit će Marina Dimić Vugec, voditeljica projekata u ODRAZ-u. Kako je broj sudionika ograničen iz Hrvatske zajednice županija pozivaju zainteresirane osobe da se što prije prijave za sudjelovanje putem ove poveznice.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail adresi: mateja.krvar@hrvzz.hr.