200.000,00 kuna za izradu nove geodetske izmjere nekretnina

Zagrebačka županija uputila je jedinicama lokalne samouprave na svom području javni poziv za prijavu programa/projekata za sufinanciranje izrade nove geodetske izmjere nekretnina na području Zagrebačke županije. Za tu namjenu Zagrebačka je županija osigurala 200.000,00 kuna, a javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, najkasnije do 15. studenog 2015. godine.

Cilj sufinanciranja programa/projekata je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja na cijelom području Zagrebačke županije, stoga prijavljeni programi/projekti moraju biti usmjereni na ravnomjeran razvoj na području Zagrebačke županije, sukladno Razvojnoj strategiji Zagrebačke županije kao i razvojnim programima i planovima jedinica lokalne samouprave iz područja prostornog uređenja i gradnje te moraju biti jasno definirani i mjerljivi.

Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave s područja Zagrebačke županije koje u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2015. godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih programa/projekata, pod uvjetom da taj isti program/projekt već ne sufinancira drugi upravni odjel Zagrebačke županije. Županija će sufinancirati do 90 posto iznosa pojedinog programa/projekta, odnosno najviše do 50.000,00 kuna.

Tekst javnog poziva i prijavne obrasce možete pronaći ovdje, a dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 01/6311-764.

Prijavni obrazac i prateći prilozi dostavljaju se osobno ili poštom preporučeno na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, s naznakom „Prijava za sufinanciranje programa/projekata izrade nove geodetske izmjere nekretnina na području Zagrebačke županije“, Ulica grada Vukovara 72/VI, 10000 Zagreb. Također, prijave se mogu dostaviti i putem elektronske pošte na adresu v.pavlinovac@zagrebacka-zupanija.hr, pri čemu je potrebno skenirati obrazac za prijavu s pečatom i potpisom ovlaštene osobe i sve potrebne prateće priloge.