Jačanje izvoznih kapaciteta MSP/poduzetnika Zagrebačke županije

Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije u suradnji sa Zagrebačkom županijom provodi projekt „Jačanje izvoznih kapaciteta MSP/poduzetnika Zagrebačke županije” u sklopu Poduzetničkog impulsa 2014., mjere C3A.

Ovim projektom želi se povećati razina poduzetničkih znanja i vještina vezanih za izlazak na inozemno tržište i potaknuti internacionalizaciju poslovanja i izvoz poduzetnika u Zagrebačkoj županiji. U provedbi projekta organiziran je poslovni susret predstavnika tvrtki Zagrebačke županije u Frankfurt s potencijalnim uvoznicima hrvatskih proizvoda, sa ciljem jačanja izvoznih kapaciteta poduzetnika Zagrebačke županije.

U trodnevnom putovanju predstavnici tvrtki (IGOMAT, EUROMILK, Kudelić d.o.o., MM mesna industrija d.o.o. i Sablić-Dubrava d.o.o.) imat će mogućnost direktnog pregovaranja s tvrtkama u Frankfurtu i okolici o plasmanu svojih proizvoda na tržište Njemačke. Putovanje će se realizirati od 6. do 8. srpnja 2015. godine.  

Ukupna vrijednost projekta je 112.669,00 kuna, a Ministarstvo poduzetništva i obrta sufinancira projekt sa 84.501,75 kuna.