Prijem mlade nade taekwondoa Natalie Lovrić

Zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević primio je danas u prostorijama Županije našu europsku viceprvakinju u taekwondou, Nataliu Lovrić.

Mlada i simpatična sportašica, u pratnji trenera i roditelja, pričala je o svojim uspjesima i dojmovima s Europskog prvenstva u taekwonodou, održanog ljetos u rumunjskom glavnom gradu Bukureštu.

Njezin trener Igor Matić, ujedno i tajnik Nataliinog matičnog kluba „Taekwondo klub Velika Gorica“, izrazio je ponos i zadovoljstvo njenim rezultatima kao i ekipnim rezultatom naše taekwondo reprezentacije koja je osvojila 1. mjesto na Europskom prvenstvu.

Zamjenik župana Rudolf Vujević istaknuo je da Županija rado financijski pomaže mladim talentiranim ljudima te je Natalii zaželio sreću na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se održati sljedeće godine. Također, ovom prigodom, Zagrebačka županija sportašici je dodijelila sportsku opremu po njezinoj želji u vrijednosti od 4.000,00 kn.

Prijemu je prisustvovao i Vjeran Štublin, pročelnik UO za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu, Vladimir Bregović, predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije (ZSU i SZŽ) te Juro Horvat, glavni tajnik ZŠU i SZŽ-a.