Delegacija Zagrebačke županije u radnom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji

Delegacija Zagrebačke županije predvođena zamjenikom župana Rudolfom Vujevićem boravila je u radnom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji.

Osim predstavnika Zagrebačke županije i Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije u delegaciji su bili predstavnici gradova Vrbovca, Samobora i Ivanić-Grada. Delegaciju Zagrebačke županije ugostila je obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, zajedno sa predsjednicom Županijske skupštine Ana-Marijom Petin, zamjenikom župana Zdravkom Dijakovićem i pročelnikom Upravnog odbora za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Igorom Androvićem.

Cilj sastanka bio je poboljšanje suradnje županija i razmjena iskustava u korištenju fondova Europske unije. Delegacija je nakon sastanka posjetila Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije gdje je održala sastanak s ravnateljem agencije Tomislavom Petrincem i njegovim suradnicima na temu međuagencijske suradnje i mogućnostima povlačenja sredstava iz fondova Europske unije.

Također, delegacija Zagrebačke županije posjetila je Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije gdje ih direktorica Maja Šafer upoznala s radom jednog od najuspješnijih inkubatora na području Republike Hrvatske.