37. Malonogometni turnir Čedomil Drvenkar

Udruga Nogometno središte Vrbovec organizirala je malonogometni turnir Čedomil Drvenkar. Ovogodišnji 37. po redu, okupio je ukupno 48 momčadi u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji.

Prije završnih utakmica odigrana je humanitarna utakmica Ženskog malonogometnog kluba Vrbovec i momčadi Nogometnog središta Vrbovec, za koju su među ostalima zaigrali gradonačelnik Vrbovca Vladimir Bregović i zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović. Utakmica je završila rezultatom 3-3, a prihod od utakmice uručen je Centru za rehabilitaciju Stančić za djecu s posebnim potrebama.

 „Županija za sport izdvaja gotovo 5 milijuna kuna, a kroz program jednokratnih pomoći potpomaže raznim sportskim udrugama. Tako je i ovaj turnir financijski potpomognut od strane Zagrebačke županije“,  istaknuo je zamjenik župana Damir Tomljenović.

Ovogodišnji turnir seniora osvojila je ekipa caffe bara „Donitej“, drugo mjesto je zauzela momčad caffe bara „Dolcevita“, a treće mjesto pripalo je ekipi DSCR „Crna mačka“. Kod veterana najbolja je bila ekipa „Kurbla“, iza njih momčad Pekarne „Jagić“, a treće mjesto pripalo je ekipi Obrta za prijevoz „Prelog“.

Također, uz najbolje ekipe proglašeni su najbolji pojedinci turnira: igrači, strijelci, najbolji golman i fair play ekipa. Po završetku turnira, dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim sportašima, sportskim kolektivima i sportskim djelatnicima grada Vrbovca za 2015. godinu.