Predstavljanje javnih poziva i natječaja za poticanje razvoja poljoprivrede

Predstavljanje javnih poziva i natječaja za poticanje razvoja poljoprivrede, šumarstva i ruralnog prostora Zagrebačke županije u 2020. godini održat će se u ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine u hotelu International (salon Adriatic, Miramarska 24, Zagreb) s početkom u 10:00 sati.

Predstavit će se sljedeći javni pozivi i natječaji:  

  1. Javni poziv za dodjelu državnih potpora u poljoprivredi i šumarstvu u Zagrebačkoj županiji u 2020. godini.
  2. Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi, ruralnom razvoju i šumarstvu u Zagrebačkoj županiji u 2020. godini.
  3. Javni poziv za dodjelu sredstava programima/projektima za izgradnju i uređenje infrastrukture ruralnih prostora na području Zagrebačke županije za 2020. godinu.
  4. Javni natječaj za dodjelu potpora za redovito poslovanje, edukaciju i gospodarske manifestacije iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka i šumarstva u Zagrebačkoj županiji u 2020. godini (zadruge/JLS).
  5. Javni natječaj za dodjelu potpora udrugama iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka i šumarstva u Zagrebačkoj županiji u 2020. godini.
  6. Javni natječaj za dodjelu potpora za poticanje razvoja ribarstva u Zagrebačkoj županiji u 2020. godini.
  7. Javni poziv za dodjelu potpora lovstvu u Zagrebačkoj županiji u 2020. godini.
  8. Javni natječaj za dodjelu potpora lovstvu u Zagrebačkoj županiji u 2020. godini.
  9. Javni poziv za dodjelu sredstava za provedbu kontrole populacije napuštenih pasa na području Zagrebačke županije u 2020. godini.

U ime Zagrebačke županije predstavljanju će nazočiti zamjenica župana Nadica Žužak.