Zagrebačka županija na sajmu u Gornjoj Radgoni

Zagrebačka županija predstaviti će svoje projekte i proizvode na 54. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrane AGRA u Gornjoj Radgoni u ponedjeljak 22. kolovoza 2016. godine na prostoru sajma (dvorana broj 4, Cesta na stadion 2, Gornja Radgona, Republika Slovenija) s početkom u 10:00 sati.

Cilj ovog međunarodnog poljoprivredno-prehrambenog sajma je upoznavanje i uspostava buduće suradnje na razvojnim projektima s potencijalnim slovenskim partnerima.

Program:
10:00 sati - Predstavljanje Zagrebačke županije „PROJEKTI I PROIZVODI ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ZA  EUROPU“
10:30 sati - Predstavljanje lokalne akcijske grupe SAVA
11:00 sati - Primjeri dobre prakse: Predstavljanje robnih marki Zagrebačke županije

Zagrebačka županija iskoristit će ovu priliku da na svom izložbenom prostoru u HALI A, br. 109 za vrijeme trajanja sajma, od 20. do 25. kolovoza, posjetiteljima predstavi svoje razvojne projekte, gradove i općine, turističke potencijale te robne marke Zagrebačke županije.

Zajednički polazak organiziranim prijevozom planiran je u ponedjeljak, 22. kolovoza u 6:00 sati s parkirališta ispred TC Supernova u Buzinu, Zagreb. Program puta uključuje prijevoz, zajednički posjet sajmu uz osiguranu ulaznicu, degustaciju vina u Domu penine uz obilazak kleti Pod skalo i Pod rimskim kolesom.

Zbog organizacije putovanja i prijevoza molimo sve zainteresirane novinare da svoj odaziv na put potvrde najkasnije do četvrtka, 18. kolovoza 2016. godine do 12:00 sati na gsm: 099 2271 048.

Detaljan program puta pogledajte ovdje