Prijem članica ribolovne reprezentacije



Zamjenik župana Zagrebačke županije Rudlof Vujević primio je u prostorijama Županije članice Hrvatske ženske ribolovne reprezentacije u lovu ribe udicom na plovak koje su na 20. Svjetskom prvenstvu u slovenskom Vrhovu u kolovozu 2013. godine osvojile srebrnu medalju.

Reprezentativke Vanda Kos, Marija Turković i njihova trenerica Marica Habeković podijelile su svoje dojmove sa Svjetskog prvenstva te naglasile da je osvojeno visoko drugo mjesto spoj iskustva i mladosti. Trenerica Habeković izrazila je ponos i zadovoljstvo postignutim rezultatom, ali i slogom i zajedništvom koje prevladava u reprezentaciji.

Rudolf Vujević, zamjenik župana, rekao je da Županija rado podržava i financijski pomaže tzv. „male sportove“ te je ovom prigodom Hrvatskoj ženskoj ribolovnoj reprezentaciji zaželio mnogo uspjeha i sreće na nadolazećem prvenstvu u Portugalu koje će se održati u kolovozu ove godine.

Prijemu je prisustvovao i Vjeran Štublin, pročelnik UO za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije, Vladimir Bregović, predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije te Mario Makarun, tajnik ZSU i SZŽ-a.