„Prva udica“ Zagrebačke županije



Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Zagrebačke županije Vjeran Štublin osvojio je prvo mjesto na „Političkom pecanju“, u kategoriji načelnika i gradonačelnika. Nagradu Štublinu u četvrtak je u prostorima Zagrebačke županije uručio zamjenik gradonačelnika Dugog Sela Ivan Gereci.

Manifestacija „Političko pecanje“ tradicionalno se održava u sklopu „Fišijade“ u Dugom Selu, a ovogodišnju 14. „Fišijadu i političko pecanje“ prošle je nedjelje otvorio župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

U kategoriji načelnika i gradonačelnika, pored spomenutog Vjerana Štublina, drugo je mjesto pripalo predsjedniku Gradskog vijeća Dugog Sela Stjepanu Berteku, dok je kao treći završio gradonačelnik Dugog Sela Vlado Kruhak.

U natjecanju u kuhanju fiš paprikaša pobjedu je odnijela gostujuća ekipa „DIV“ iz Samobora, drugo mjesto zauzeo je „Som“ iz Kerestinca, a „HVIDR-a Dugo Selo“ je osvojila treće mjesto.

Osim navedenih kategorija održalo se i natjecanje u pecanju. Tu je najbolja ekipa bila „HSU Dugo Selo“, drugi je bio Davor Orešković s nezavisne liste, a treća ekipa „Gradske udruge umirovljenika Dugo Selo“.