Primopredaja vatrogasnih vozila

vatrogasci
 
Prigodna svečanost primopredaje pet vatrogasnih vozila Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije održana je u Ozlju u tvrtci isporučitelja vozila - Flammifer.

Ključeve novih vozila, ukupne vrijednosti 5.621.100,00 kuna, župan je dodijelio predstavnicima vatrogasne zajednice općina Klinča Sela i Pušća, te vatrogasnim zajednicama gradova Dugo Selo, Velika Gorica i Samobor.

 „Ovaj hvalevrijedan projekt započeli smo prije četiri godine, a uz podjelu ovih današnjih pet vozila do sada smo izvršili primopredaju 14 njih. Hvala svima onima koji su imali snage i u 2009. godini ući u ovaj projekt, jer ovakav primjer odricanja lokalne i regionalne samouprave zalog je sigurnije budućnosti“ nadodao je predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček koji je iskoristio prigodu i čestitao svim vatrogascima s područja Zagrebačke županije na pokazanom srcu, znanju, moći i tehnici u borbi s nedavnim poplavama.

Župan Stjepan Kožić čestitao je dobitnicima vozila te je tom prigodom istaknuo  „Ponosan sam na činjenicu da Zagrebačka županija znatan dio financijskih sredstava ulaže u vatrogastvo i to izuzmemo li grad Zagreba najviše od svih županija u Hrvatskoj.“ Župan se također zahvalio sveprisutnim vatrogascima u borbi protiv poplave koja je prošlog mjeseca zahvatila dobar dio županije.
 
vatrogasci