Sajam poduzetništva i automobila u Velikoj Gorici

sajam
 
Prvi jesenski sajam poduzetništva i automobila održan je proteklog vikenda u Velikoj Gorici u cilju promoviranja gospodarstva i poduzetništva velikogoričkog kraja, ali i Zagrebačke županije.

Više od 50 izlagača predstavilo je svoje proizvode i usluge, a u dijelu autoindustrije izloženi su noviteti i povoljnosti iz ponude brojnih automobilskih marki. Poseban naglasak stavljen je na turističku ponudu naše županije i grada domaćina, koja predstavlja veliki potencijal za budući razvoj.
 
sajam

Zamjenik župana Rudolf Vujević podsjetio je da se u razvoj gospodarstva u Velikoj Gorici, najvećem županijskom središtu, ali i šestom po veličini gradu u Hrvatskoj, ulažu znatna sredstva iz proračuna i države i županije. – Gorica je nedavno od države dobila 1,7 milijuna kuna za dvije gospodarske zone, Rakitovec i Vukovinsko polje. No, sve gradske projekte financijski prati i Županija, od izgradnje komunalne infrastrukture do pomoći poduzetnicima. Otvorili smo nove kreditne linije s veoma povoljnom kamatom, pa i ovom prilikom pozivam sve da se prijave – rekao je Vujević.
 
sajam
 
Sajam poduzetništva i automobila organizirao je e-Radio, a suorganizatori su velikogorička Turistička zajednica i Udruženje obrtnika, te gradska poslovnica Croatia osiguranja.

sajam