Otvoren natječaj za potporu kulturnoj djelatnosti

Zagrebačka županija nastavlja s poticanjem i financiranjem mnogobrojnih kulturnih programa i projekata s ciljem razvoja i obogaćivanja kulturne ponude Zagrebačke županije. Upravo radi toga Zagrebačka županija objavila je poziv za predlaganje sufinanciranja programa javnih potreba u kulturi za 2011. godinu.

Sufinancirati će se bibliotečna, izdavačka i muzejsko-galerijska djelatnost, zaštita kulturne i prirodne baštine, amaterizam u kulturi kao i programi u kulturi Pučkih otvorenih učilišta i centara za kulturu.

Sve zainteresirane ustanove, organizacije i društva mogu prijedloge svojih programa do 30. rujna 2010. slati na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu kulturu, šport i tehničku kulturu, Ulica grada Vukovara 72/V., p.p. 974 10 001 Zagreb ili na e-mail adrese j.dujic@zagrebacka-zupanija.hr te i.prugovecki@zagrebacka-zupanija.hr

Uz popunjeni prijavni obrazac za natječaj, obavezno je priložiti opširniji opis programa i ostalu dokumentaciju, financijski plan te specificirani troškovnik.

Tekst poziva za predlaganje sufinanciranja programa javnih potreba u kulturi za 2011. godinu te prijavni obrazac nalaze se ovdje.

Više informacija možete dobiti na telefon(01)6009 417 ili (01) 6009 491.