Zahvala karlovačkim interventnim službama

karlovac
 
Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, predajom pisana priznanja, zahvalio je danas karlovačkim interventnim službama, te gradonačelniku Damiru Jeliću i karlovačkom županu Ivanu Vučiću, na brzoj intervenciji prilikom prometne nesreće kod naplatnih kućica u Karlovcu u kojoj je, početkom lipnja, bilo ozlijeđeno četrdesetak učenika velikogoričke OŠ Jurja Habdelića.

«Moramo biti svjesni da imamo drage prijatelje koji su nam pomogli. Sreća je što se radilo o samo lakšim tjelesnim ozljedama, i materijalnoj šteti, no brinuli smo, a vi ste bili na razini zadatka», rekao je Barišić. Karlovčanima je zahvalio i župan Stjepan Kožić, uz kojega je bio i njegov zamjenik Rudolf Vujević, rekavši da je brza reakcija i prisebnost interventnih službi spasila i djecu iz Prigorja Brdovečkog, koja su  također stradala u autobusnoj nesreći na području Karlovačke županije.

«Sretni smo što imamo takve ljude, ali i dobro, promtno djelovanje žurnih službi», dodao je župan. Tijekom ljetne sezone kroz Karlovca prođe oko 30.000 vozila, podsjetio je karlovački župan Ivan Vučić, dodavši da će djeca iz Velike Gorice i Prigorja Brdovečkog, u dogovoru s njihovim školama i psiholozima, biti početkom rujna gosti Karlovačke županije, kako bi je “pamtili i u ljepšem svjetlu”.
 
karlovac