Župan uputio pismo zahvale karlovačkoj bolnici

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić uputio je pismo zahvale ravnatelju Opće bolnice u Karlovcu dr. Nedjeljku Strikiću i svim djelatnicima bolnice u kojem se zahvalio na iznimnoj brizi i promptnom pružanju stručne medicinske pomoći stradalim učenicima i učiteljima Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Prigorja Brdovečkog.

„Zahvaljujući Vašoj brzoj reakciji i velikoj profesionalnosti znatno su smanjene posljedice jučerašnje teške nesreće. Još jednom Vam se od srca zahvaljujem u svoje osobno ime i u ime Zagrebačke županije te Vam stojim na raspolaganju za bilo kakvu pomoć i potporu“ – stoji u pismu zahvale.

Jučer, odmah nakon nesreće, u karlovačku bolnicu uputili su se zamjenik župana Rudolf Vujević, potpredsjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije Marija Ledinski Anić, načelnik općine Brdovec Alen Prelec te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Zagrebačke županije Vjeran Štublin kako bi posjetili učenike i učitelje te dali potporu roditeljima i obiteljima stradalih.