Otvoren javni poziv za članove Savjeta mladih Zagrebačke županije

Savjet mladih Zagrebačke županije, osnovan kao savjetodavno tijelo Županijske skupštine Zagrebačke županije, koji za cilj ima aktivno uključivanje mladih u javni život na području Zagrebačke županije, uputio je javni poziv za predlaganje kandidata za nove članove. Prijedlozi se podnose Odboru za izbor i imenovanja Županijske skupštine Zagrebačke županije do 30. lipnja 2010. godine.

Pravo predlaganja kandidata za članove Savjeta mladih Zagrebačke županije imaju udruge mladih i udruge koje se bave mladima; učenička vijeća srednjih škola, studentski zborovi i drugi registrirani oblici organiziranja mladih, a svi sa sjedištem na području Zagrebačke županije.

Kandidati mogu biti osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije u dobi od petnaest (15) do dvadeset devet (29) godina, a sam prijedlog mora sadržavati: ime i prezime kandidata, datum i godinu rođenja, prebivalište, obrazloženje prijedloga, te mora biti ovjeren pečatom i potpisom ovlaštene osobe predlagatelja.

Valja napomenuti kako se prijedlogu moraju priložiti: rodni listovi te potvrde o prebivalištu kandidata i to ne stariji od šest mjeseci; Izvadak iz Registra udruga također ne stariji od šest mjeseci; Upis u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu (za ustanove) i popunjeni Obrazac.  

Prijedlozi s potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti na adresu: Zagrebačka županija, Odbor za izbor i imenovanja Županijske skupštine Zagrebačke županije, 10 000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 72/V, s naznakom „Prijedlog kandidata za članove/ice Savjeta mladih Zagrebačke županije“ sve do 30. lipnja 2010. godine.

Tekst javnog poziva i obrazac prijave nalazi se ovdje.
 
Više o samom javnom pozivu možete naći na web stranicama Savjeta mladih Zagrebačke županije.