Javni poziv osiguravajućim društvima

Zagrebačka županija uputila je javni poziv za zaključivanje ugovora s osiguravajućim društvima o subvencioniranju premije osiguranja usjeva, sjemenskog i sadnog materijala, povrća, cvijeća, višegodišnjih nasada, plastenika, staklenika, rasplodne stoke i kokoši nesilica.  Javni poziv otvoren je do 1. travnja 2010.

Zagrebačka županija subvencionira premije osiguranja poljoprivrednim gospodarstvima koja su upisana u  Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji, imaju prebivalište odnosno sjedište na području Zagrebačke županije, a poljoprivrednu proizvodnju mogu imati na području Zagrebačke županije i/ili susjednih županija i Grada Zagreba.

Županijska subvencija premije osiguranja iznosi 25% od uplaćene premije za tekuću godinu. Pravo na zaključivanje ugovora imaju sva osiguravajuća društva koja imaju registraciju za djelovanje na području Republike Hrvatske i koja mogu imati osiguranike s područja Zagrebačke županije.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sva zainteresirana osiguravajuća društva da svoje ponude dostave najkasnije do 1. travnja 2010. na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb s naznakom „Zaključivanje ugovora s osiguravajućim društvima o subvencioniranju premije osiguranja“.

Više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije, na broj telefona 6009-427/6009-496 radnim danom, od 9 do 12 sati.

Tekst javnog poziva nalazi se ovdje.