Otvorena osma info točka u Zagrebačkoj županiji

info točka
 
Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić otvorio je u Jastrebarskom posljednju, osmu po redu „Info točku“ na području Zagrebačke županije. Ovaj projekt vrijedan 56 tisuća kuna financirala je Zagrebačka županija dok ga je na terenu proveo Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područna služba Zagreb.

Osnovni cilj ovakvog punkta je lakše pronalaženje posla svim nezaposlenim osobama s područja Zagrebačke županije koji u svom domu nemaju vlastito računalo i pristup Internetu. Također, ovi suvremeni samoposlužni uređaji ujedno nude mogućnost pisanja zamolbi i životopisa, kao i printanje svih informacija o slobodnim radnim mjestima.

„Zadovoljstvo mi je što posljednju Info točku otvaramo baš u Jastrebarskom – gradu u kojem je i pokrenuta inicijativa za realizaciju ovog vrijednog projekta. Upravo su nezaposlene osobe iz ovog grada prepoznale važnost brzog i učinkovitog informiranja u procesu pronalaženja posla, slobodnih radnih mjesta i obrazovnih programa u svom okruženju“ – istaknuo je župan Kožić nadodavši kako je županija s velikim zadovoljstvom odlučila podržati te financirati ovaj projekt.

Inače, projekt je započeo u listopadu 2008. godine, a  „Info točke“ osim u Jastrebarskom otvorene su i u Samoboru, Vrbovcu, Velikoj Gorici, Svetom Ivanu Zelini, Zaprešiću, Dugom Selu i Ivanić-Gradu.
info točka