Zagrebačka županija: 1,2 milijuna kuna za potporu turističkoj djelatnosti

Zagrebačka županija i u idućoj godini planira nastaviti s poticanjem i financiranjem mnogobrojnih programa i projekata s ciljem obogaćivanja turističke ponude i pozicioniranja Zagrebačke županije kao zanimljive turističke destinacije. Tako je danas raspisan 1,2 milijuna kuna vrijedan natječaj za dodjelu bespovratnih financijskih potpora u 2011. godini za organiziranje i održavanje gospodarskih, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija na području županije koje potiču razvitak turističke djelatnosti.

Natječaj je otvoren do 28. siječnja 2011. godine.

Uz popunjen prijavni obrazac za natječaj, obavezno je priložiti program, organizacijski i financijski plan manifestacije s podacima o organizatoru i suorganizatorima, temi manifestacije i podrobnijim prikazom i argumentacijom okolnosti koje utječu na vrednovanje same manifestacije.

Tekst natječaja i prijavni obrasci nalaze se ovdje.

Više informacija može se dobiti i na telefonskom broju 01/ 6009 421 ili e-mailom na a.zelic@zagrebacka-zupanija.hr.

Prijave i natječajna dokumentacija dostavljaju se osobno ili poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, PP 974, 10001 Zagreb s naznakom „natječaj za manifestacije“.