Zamjenik župana primio uspješne sportaše

sportaši
 
Zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević primio je i prigodno nagradio mladog športskog ribolovca Ivana Turkovića, člana ŠRD „Zelina“ – svjetskog prvaka u lovu ribe udicom na plovak do 18 godina i juniorske vice prvake svijeta u akrobatskom rock'n'rollu-u, članove MEGARock TEAM Križ, Ivu Jurec i Marka Hatvalića.

„Zagrebačka županija podržava i daruje svoje vrijedne sportaše tijekom cijele godine, a ne samo u ovo predbožićno vrijeme“ rekao je zamjenik župana Vujević nadodavši kako županija u svom prijedlogu Proračuna za 2011. godinu nije smanjivala sredstva namijenjena sportu i sportašima.

Predsjednik športskog ribolovnog saveza Zagrebačke županije Vlado Matijašević pohvalio je mladog ribolovca i njegov rezultat pojasnivši kako se Ivan „uspeo na vrh svijeta“ u oštroj konkurenciji od 17 juniorskih reprezentativaca, dok je trener plesača Denis Lilih rekao kako je tradicija plesanja u Križu dugogodišnja te da je i Markov brat svojedobno bio i europski prvak i vice prvak svijeta.

Prijemu su uz zamjenika župana prisustvovali i Vladimir Bregović, predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, njegov zamjenik Boris Makarun, tajnik  ZŠU i SZŽ Juro Horvat, pročelnik upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Zagrebačke županije Vjeran Štublin, trenerica ribolovca Marica Habeković  te očevi sportaša.
 
sportaši