Poziv za sudjelovanje na Interliberu 2010.

Zagrebačka županija uputila je poziv muzejima, knjižnicama, osnovnim i srednjim školama, turističkim zajednicama, ograncima Matice hrvatske, Pučkim otvorenim učilištima i izdavačima sa svog područja da se predstave s izdanjima koja se odnose na područje Zagrebačke županije na ovogodišnjem 33. međunarodnom sajmu knjiga i učila INTERLIBER 2010.

Sajam će se održati od 10. do 14. studenog 2010. godine na Zagrebačkom velesajmu, a Zagrebačka županija i ove je godine osigurala izložbeni prostor površine 39 m2 za predstavljanje lokalnog i zavičajnog izdavaštva sa svog područja i to u paviljonu 6, štand 19b.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane muzeje, knjižnice, osnovne i srednje škole, turističke zajednice, ogranke Matice hrvatske, Pučka otvorena učilišta i izdavače da najkasnije do 2. studenog 2010. potvrde svoje sudjelovanje, te dostave popis izdanja koja namjeravaju izložiti: s naznačenim prezimenom, imenom autora, naslovom, mjestom i godinom izdanja kao i cijenom, ukoliko će se izdanje ponuditi u prodaji. U obzir dolaze izdanja koja se odnose na područje Zagrebačke županije, a nisu starija od dvije godine.

Svi oni koji se žele dodatno predstaviti trebaju popuniti obrazac Prijava događanja za program stručno – popratnih aktivnosti.

Više informacija može se dobiti na tel: 6009-491, fax: 6154-041, te e-mail: i.prugovecki@zagrebacka-zupanija.hr .