9 prijedloga za doček Nove godine u Zagrebačkoj županiji

Svih devet gradova Zagrebačke županije priprema bogat program za doček najluđe novogodišnje noći.

U Samoboru i Svetom Ivanu Zelini organiziran je dvostruki doček, u podne za djecu i večernji za odrasle. Uz dječji šampanjac za najmlađe, Samoborce će zabavljati Neno Belan i Fiumensi. Odrasli će, uz ritam valcera, u Novu godinu ući uživajući i u tradicionalnom vatrometu Pirotehnike Mirnovec. Mali Zelinčani Staru godinu ispratit će vatrometom, dok će novogodišnji program za odrasle započeti premijerom filma „Narodni heroj Ljiljan Vidić“ u dvorani „Kraluš“, a nastavit će se nastupom Mirka Švende Žige.

Zadnje sate 2015. godine Velikogoričani će dočekati ispred Pučkog otvorenog učilišta uz bogatu gastronomsku ponudu specijaliteta Božićnog Street Food festivala uz nastup grupe Sjaj i Maasai benda. Jastrebarsko, Dugo Selo i Zaprešić Staru godinu ispratit će na klizalištu, dok će Vrbovčani ponoćnim valcerom na Trgu Petra Zrinskog uplesati u Novu godinu.

U Ivanić-Gradu, osim organiziranog dočeka na otvorenom, Nova godina može se dočekati u hotelu Sport ili na Seoskom turizmu Kezele. Sveta Nedelja, uz bogatu gastronomsku ponudu u grijanom šatoru, osigurava bogatu prigodnu tombolu za sve prisutne posjetitelje.